Італійці готові інвестувати в Борислав

На черговому засіданні  Міської ради м. Борислав, депутатами було підтримано проект рішення про відведення земельної ділянки  для ТОВ « Динаміс ЛТД»  та надано дозвіл на розробку  проекту землевідведення. Даним рішенням депутати дозволили розробку проекту  будівництва  сонячної електростанції на  земельних ділянках, що належить місту. У створеної депутатської комісії не було важливих зауважень. Сама  земельна ділянка знаходиться в межах зони звалища, та в межах зоні  високовольтної лінії.

За повідомленням мерії міста  важливою умовою  було той факт, що дане підприємство інвестор має бути зареєстровано в м.Борислав, щоб податки з його діяльності йшли в міський  бюджет. Італійські інвестори готові  інвестувати 9млн.євро  та створити 150 робочих місць. Крім того всі  засновники нового товариства  є італійськими громадянами, що виключає матеріальну зацікавленість будь кого із високо подавців  міста. Нові  інвестори також зацікавились купівлею фабрики нетканих матеріалів, що раніше  працювала в місті, для переобладнання  її в подальшому  під виробництво комплектуючих для сонячних батарей.

Також  Володимир Кучер-міський голова особисто прокоментував  наміри влади стосовно реалізації даного об’єкту інвестування: «В Україну не стоїть черга інвесторів, які б палали бажанням інвестувати в нашу країну, тому  коли виникає реальний інвестор, що готовий  працювати під наше чесно слово, то ми не маємо права  створювати йому  будь-які штучні бар’єри».